South Bay Las Mesas

Vraagprijs: € 703 500 Estepona Avenida Puerta Del Mar 1
South Bay - appartementen in het hart van Estepona, een van de meest gewilde kustplaatsen aan de Costa del Sol. Vanaf hier zijn alle voordelen van het levendige stadsleven op loopafstand. Of het nu gaat om een korte stadswandeling naar de vele winkels, boetiekjes en supermarkten in de stad, een uitgebreide wandeling langs de zee of een lunch in de haven - de ideale locatie maakt het mogelijk. In slechts 5 minuten bereik je de snelweg en in korte tijd bereik je de beroemde jachthaven Puerto Banús, Marbella of Malaga (50 min.). Talrijke golfbanen en vrijetijdsactiviteiten, evenals scholen, kleuterscholen en ziekenhuizen maken het aanbod compleet.
Met 4 slaapkamers en twee badkamers heb je hier een prachtig modern vakantie appartement. Is ook ideaal om te verhuren als investering.

Belangrijke informatie
Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een ... andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.
Lees meer Verberg