Gezellig appartement vlakbij het Heldenplein

Vraagprijs: € 165 000 Knokke-Heist Duinenstraat 6 a 3.1
Gezellig appartement vlakbij het Heldenplein in het centrum van Heist. Dit appartement bevindt zich op de derde verdieping van deze residentie en is rustig gelegen op slechts 100m wandelafstand van strand en zee. Vervolgens kan men gezellig vertoeven op het Heldenplein dat voorzien is van de nodige maatschappelijke voorzieningen, restaurants en cafés.

De indeling van het appartement is als volgt: inkom, zuidgerichte woonkamer met terrasje, keuken, slaapkamer, badkamer met douche en een afzonderlijk toilet. Bovendien is er een mogelijkheid tot uitbreiden met een tweede slaapkamer.

Het appartement is eveneens technisch in orde met een degelijke EPC-score van 239 kWh/m² te danken aan een conforme centrale verwarmingsketel, dubbele beglazing en PVC draai/kiepramen. Mits enkele opfriswerken kan dit appartement optimaal bewoond/verhuurd worden.

Dit appartement is uitstekend als starterswoning of als investering om te verhuren in jaarverhuur of seizoensverhuur. Het appartement wordt momenteel in jaarverhuur verhuurd aan €500/maand ... + €110 vaste kosten (provisies: gemeenschappelijke kosten, gas, water en elektriciteit). Ter info: deze huurders verlaten het appartement eind juli. Voor meer informatie bent u steeds welkom bij ons op kantoor! Lees meer Verberg