UITERST EXCLUSIEVE VILLA op domein met 4 extra nieuwe WONINGEN!

Vraagprijs: € 4 650 000 Sart Chemin du Pré Noël 13
Op een mooi vlak terrein, volledig omheind en naar het zuiden gericht, weg van alle geluidshinder, staat een architecten villa van +-1500m² op 3 niveaus en 4 huizen van 200m² elk op 2 niveaus.

DE VILLA: +- 1500 M² Zeer dicht bij Spa en het meer van Warfa, in de gemeente Jalhay, bevindt zich één van de mooiste hedendaagse eigendommen in België!
Momenteel bestemd voor huisvesting, al zou het gemakkelijk zijn om het aan te passen in kantoren, gemengd gebruik, toerisme of andere doeleinden.

De voorzieningen zijn consistent en van uitzonderlijke kwaliteit. Muren in platte schiststeen, cortenstaal, dakbedekking in Alaska den, marmer die het gebouw karakter geven; regenwatertank van 20.000l, waterzuiveringsinstallatie, privé-weg. Parkeerplaats voor meer dan 20 auto's!

Ook de uitrusting is fantastisch, zoals o.m. gebruiksvriendelijke domotica, overal HI-FI Sonos, VMC, geothermische warmtepompen, onafhankelijke thermostaten in de meeste kamers, vloerverwarming op alle niveaus, digitale herkennings-alarmen, videofoon met hoge ... precisie, talloze discrete kasten voor praktische opslag...

Op de begane grond, volledig omgeven door panoramische ramen met schuifdeuren, brengt de helderheid ontspanning en levensvreugde. Natuurlijk, een top-of-the-range keuken, een "presidentieel" kantoor, een Hi-Tech hoofdingang, een enorme woonkamer verdeeld in partities als televisie-hoek, een bar , leeshoek,... In het oosten, westen en zuiden verlaat u de begane grond via verschillende terrassen. Er is een serre, moestuin, de Japanse vijver, het verwarmd zwembad met rolluik, een schildersatelier/hobby ruimte en een poolhouse met een pizza-oven en zonnebescherming!

De eerste verdieping is in een "totale onafhankelijkheid" configuratie. Alle kamers hebben eigen thermostaten, een douchekamer en eigen zuid-gerichte terrassen. Een klein verschil voor de master suite waar alles wordt vermenigvuldigd met 2.
In de kelder met vloerverwarming bevinden zich de technische ruimte/warmtepompen/computer/alarmen/domotica/warmwatertanks/Hifi-rek/in alle comfort bevinden we ons hier in "echte" science-fiction. Garage voor meerdere voertuigen, speelkamer, opslagruimte van +-500m². Tenslotte een grote zolder met daarin een 2e VMC en geïsoleerd met 30 cm dikke isolatie.

DE VIER WONINGEN: +- 200m² allen gebouwd in 2022. Deze woningen zijn elk voorzien van:
Garage, 2 parkeerplaatsen, een woonkamer met een zuid gericht terras, ingerichte keuken, 1e bureau of slaapkamer, een mooie badkamer, drie slaapkamers waarvan eén met uitgang op een balkon.
In deze regio zijn er zo veel activiteiten gedurende het hele jaar (cultuur, Spa Francorchamps circuit, romantische wandelingen, gastronomie, skiën, fietsen, festivals etc...)

De mogelijkheden:
-Privé Woning
-Tweede verblijf
-Gemengd gebruik als kantoren en woningen, onder voorbehoud van bestemmingswijziging door de stedenbouwkundige autoriteiten.
-Luxe toeristische accomodatie (de regio is het hele jaar geopend, in tegenstelling tot andere regio's) Spa Francorchamps circuit - Festivals enz ...
- Investerings mogelijkheden
-Hotel
-Luxe rusthuis,
-Enz...

ZEER UNIEK !!!!!

vraag ons kantoor gerust naar meer foto's en een video
Lees meer Verberg