Opbrengsteigendom : handelsruimte met woonst EN duplex!

Verkocht Brugge (8000) Gentpoortstraat 54
Vlakbij de GENTPOORT is deze op te frissen OPBRENGSTEIGENDOM te vinden. Het pand bestaat uit een ruime woning aan de achterzijde met stadstuin EN een ruim duplexappartement met terras, aan de voorzijde is dit een kantoor/handelsruimte.

Het woongedeelte omvat op het gelijkvloers: polyvalente ruimte/winkelruimte, authentieke zitplaats met onmiddellijke toegang tot de gezellige stadstuin met buitenberging, ruime nieuwe leefkeuken met eetplaats, wasplaats, 1ste badkamer. Op de eerste verdieping heeft u 2 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is er nog een praktische zolderruimte.

Het ruime duplex-appartement op de 1ste verdieping omvat een gezellige en lichtrijke leefruimte (30m²), verzorgde keuken, berging, badkamer, 1ste slaapkamer met gezellig zonneterras. Op de tweede verdieping heeft u nog 3 slaapkamers en nog een badkamer. Er is ook nog een ruime zolder aanwezig.

Beide entiteiten zijn reeds voorzien van centrale verwarming en dubbele beglazing!

Een perfecte investering!!! zeker uw bezoek waard!


* De ... vermelde startprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. * Lees meer Verberg