Zeer ruime villa op rustige locatie!

Verkocht Knokke-Heist Vuurkruisersstraat 7
Deze vrijstaande woning is gelegen op een boogscheut van het treinstation, tramhalte, zeedijk, winkels en restaurants. Vlakbij allerlei faciliteiten maar toch in een zeer rustige straat.
De woning ligt op tweede lijn, waardoor u zeér veel rust ervaart! Via een oprijbaan komt u bij de woning die een karaktervolle uitstraling heeft, met volgende indeling: Via buitentrap komt u in de imposante inkomhal met open trap en afzonderlijk toilet, saunacabine, bureau, ruime woonkamer met eetplaats, ingerichte keuken, zonnig ruim terras. Op het verdiep erboven zijn er 4 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. Daarboven is een zeér ruime zolder, te bereiken met ladder via zolderluik.
Op het gelijkvloers is een ruime wasplaats, garagebox met elektrische poort, grote polyvalente ruimte, deze kan dienst doen als werkplaats of hobbyruimte.
Buiten is nog een fraai aangelegde tuin met overdekt gedeelte en vijver, een tweede garagebox met elektrische poort (groot genoeg voor bestelwagen) - Op de oprit heeft u ... nog eens plaats voor een tweetal wagens.
Deze woning is voorzien van 26 zonnepanelen (met een totaal vermogen van 6110Wp. Deze maken nog aanspraak op certificaten van €300/1000kWh tot 09/2031) en drijfkracht!
Verder zijn de ramen voorzien van rolluiken en het terras voorzien van zonnewering.
Alleen maar pluspunten!!

Vraag snel uw bezoek aan.
Lees meer Verberg