Villa in Polop (Alicante)

Vraagprijs: € 313 500 La Nucia Calle Milan
Villa in het hart van Polop met 3 slaapkamers en 3 badkamers, verschillende terrassen, open keuken, tuin, parkeerplaats en privé zwembad.

De prijs is inclusief elektrische rolluiken, vloerverwarming in de badkamers, zonnepaneel voor warm water en 4 fotovoltaïsche panelen voor elektriciteit. Solarium optioneel.

Gelegen in ALberca, Polop (Alicante), Spaans dorp met prachtige uitzichten naar Middellandse zee. Winkels, resto's en bars zijn hier in overvloed beschikbaar dus ideaal plaats om te vertoeven.

Prachtige uitzichten met de Mont Ponoig op de achtergrond, en toch dicht bij het centrum van Polop.
Polop is gelegen in aan de noordelijke Costa Blanca in een gebied dat bekend staat als Marina (45 minutes airport Alicante).
Belangrijke informatie
Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of ... prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.
xenia@second-home-spanje.be
Lees meer Verberg