Sierra Cortina, Benidorm

Vraagprijs: € 419 000 Benidorm Benidorm 1
Ten noorden van Alicante, op één van de hoogst gelegen regio’s nabij Benidorm, vinden we deze nieuwe residentie. Een plek met de beste faciliteiten, voorzien van alle noodzakelijke diensten zoals winkelcentra, luxe hotels, Terra Mitica pretpark, treinaansluiting Benidorm – Alicante, supermarkten,…
Deze bevoorrechte locatie is gelegen tussen de zee en de bergen en biedt unieke uitzichten. Op slechts 5 minuten vinden we enkele fantastische stranden die tot de beste in Europa behoren, verschillende pretparken, wandelgebieden, watersporten, 3 golfbanen en nog veel meer. Ideaal voor wie op zoek is naar de rust of het avontuurlijke.

Dit nieuw complex zal bestaan uit 23 vrijstaande luxe villa’s waarbij kan gekozen worden uit 2 modellen; 1 Villa volledig op de gelijkvloerse verdieping gelegen met dakterras en 1 villa bestaande uit 2 verdiepingen. Beide villa’s kunnen uitgebreid worden met een grote kelder.

Deze villa`s zijn volledig op de gelijkvloerse verdieping gelegen en beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een berging, ruime ... woon- en eetkamer met open keuken, rechtstreekse toegang tot de ruime tuin met privaat zwembad (optioneel) en een autostaanplaats op het perceel. De woning heeft ook een groot dakterras.
Optioneel kan de woning nog uitgebreid worden met een grote kelder.

Gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers:

3 Slaapkamers
2 Badkamers
Percelen: 400 m²
Bebouwde oppervlakte: 134,18 m²
Dakterras: 38,22 m²
Optioneel privaat zwembad: 20.000 euro
Optioneel ruime kelder: 60.000 euro
Lees meer Verberg