Pilar de la Horadada

Vraagprijs: € 140 000 Pilar De La Horada Pilar De La Horadada 2
Novo Lo Alegre is een nieuwe residentie in Pilar de la Horadada met 2 en 3 slaapkamer laagbouw appartementen. De appartementen op het gelijkvloers hebben een eigen "tuintje" (meestal betegeld) en een terras; de appartementen op de verdieping hebben een terras en een privé solarium. Er zijn eveneens duplexen met 3 slaapkamers en 2 badkamers; deze hebben grote buitenruimtes en eveneens een privé solarium.
Er is een gemeenschappelijk zwembad en grote buitenruimtes. Vanuit de residentie brengt een aangename wandeling u naar de stranden van Torre de la Horadada, evenals naar diverse diensten, restaurants, winkelcentra, enz. De luchthaven en vele andere attracties zijn op korte afstand.
Pilar de la Horadada ligt in het zuiden van de provincie Alicante, aan de Costa Blanca. De stad onderscheidt zich door haar strategische ligging, op minder dan 2 km van het strand en slechts 15 minuten van de luchthaven van San Javier (Murcia). Het gebied heeft een heel brede waaier aan voorzieningen (winkels, restaurants en cafeetjes, scholen, ... apotheken, gezondheidszorg, etc.). Niet alleen perfect voor vakantie, maar ook om er langdurig te verblijven of te overwinteren.
Oplevering eind oktober 2018 en januari 2019.
Lees meer Verberg