ZEER RUIM handelspand met woonst

Vanafprijs: € 580 000 Sint-Kruis Moerkerkse Steenweg 350
Recent en zeer degelijk gebouw bestaande uit een handelszaak met duplex en extra 2e appartement. Dit op een zeer toegankelijke & commerciële ligging!
Het handelspand wordt op heden uitgebaat als bistro/frituur, maar kan onmiddellijk ter beschikking gesteld worden (bij notariële akte).

Dit pand heeft zeer veel mogelijkheden: o.a. het uitbaten van winkel, kantoor, vrij beroep, restaurant met feestzaal, polyvalente ruimtes, sportcentrum ... .
Op de verdieping zijn er 2 (deels verder in te richten) appartementen, om te verhuren of voor eigen bewoning.

Het handelspand kan u betreden via de aparte inkom aan de Moerkerkse Steenweg. Deze is voorzien van een zaal en een volledig ingerichte bar met koelkasten en tap.
Er zijn 3 aparte toiletruimtes (Dames-Heren-Invaliden), een grote feestzaal/extra eetplaats/polyvalente ruimte, een industriële TOP-keuken van de beste kwaliteit (!), aansluitend een wasplaats/bijkeuken en een zeer ruime koele kelder (+/- 120m²!) met 2 koelcellen en stockeerruimte.
Het restaurantgedeelte/feestzaal heeft ... toegang tot het ruim terras OF dienstig als parking voor 4 wagens en nog 1 inpandige garagebox.

De woonst is te bereiken via een afzonderlijke inkom aan de Moerkerkse Steenweg en is gelegen op de 1ste verdieping. Dit duplex-appartement kan ingericht worden als een 3-slaapkamer-appartement met 2 prachtige terrassen. Er is hier reeds een keuken en badkamer voorzien.

Via de zijstraat (Mexicostraat) is er nog een aparte inkom naar het 2de appartement, alsook op de 1ste verdieping. Deze moet nog afgewerkt worden naar eigen smaak & stijl! Alle voorzieningen zijn reeds aanwezig! Hier kunt u een mooi 2 slaapkamer-appartement creëren.
Daarboven is nog een aanzienlijke ruime zolderruimte.

Dit pand biedt enorm veel mogelijkheden. Ook ideaal als investering.

MAAK SNEL UW AFSPRAAK EN ONTDEK DEZE TOPPER!

* * * Deze eigendom wordt u aangeboden onder de verkoopmethode ‘startprijs’. Deze vermelde startprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Nog vragen omtrent deze verkoopmethode contacteer ons. * * *
Lees meer Verberg