Rustig gelegen woning te centrum Wingene met 4 slaapkamers en zwembad!

Vanafprijs: € 450 000 Wingene Futselstraat 6
Deze woning is gelegen in een rustige straat in het CENTRUM van Wingene. De woning werd grondig gerenoveerd in 2000 met uiterste aandacht voor energiezuinigheid (zonneboiler en 16 zonnepanelen voorzien op het dak) en het gebruik van zeer degelijke materialen. Ook ideaal om uw kantoor/bureau hier te vestigen!

U komt binnen via de royale inkomhal met vestiaireruimte, afzonderlijk toilet en een bureelruimte met hobbyruimte/praktijkruimte en een zeer ruime berging, een woonkamer met eetplaats die een SUBLIEM UITZICHT biedt over de achterliggende tuin, volledig ingerichte keuken, wasplaats, tweede berging met extra sanitaire voorzieningen. Op het eerste verdiep is een nachthal, 4 volwaardige slaapkamers en een ingerichte badkamer. Toegang tot een ruime zolder via luik, mits het installeren van een vaste trap kan deze perfect gebruikt worden als extra slaapkamer). Ook hoort er een garage bij deze woning!

Extra troef, private parkeerplaats voor 3 voertuigen, toegankelijk via elektrische sectionaalpoort.

Kandidaten op zoek naar een ... woning met veel ruimte en mogelijkheden zijn hier zeker aan het juiste adres!

* * Deze eigendom wordt u aangeboden onder de verkoopmethode ‘startprijs’. Deze vermelde startprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Nog vragen omtrent deze verkoopmethode contacteer ons. * *
Lees meer Verberg