Een slim investeringsproject in een booming sector!

Vanafprijs: € 196 000 NOTH Domaine de La Fôt 1
Het Wyndham Halcyon Retreat Golf & spa resort is een unieke ontwikkeling van high class luxe accommodatie gelegen in het hart van het prachtige Franse platteland.

Dit resort zal een van de meest gewilde bestemmingsresorts in Europa worden. Het resort ligt te midden van meer dan 1 miljoen vierkante meter aan meren en bossen, op slechts 10 minuten van het lokale treinstation met directe verbindingen naar Parijs en de rest van Frankrijk.

Als investeerder gaat u natuurlijk niet zomaar met de eerste de beste in zee… en gelijk hebt u! Wie de wereldwijde hotelsector wat kent, zal volmondig beamen dat het moederbedrijf, Wyndham Group, tot de grote jongens behoort.

Uw eigendom wordt 100% beheerd en onderhouden wanneer u er zelf niet verblijft. Leegstand, wanbetalers of schadeverwekkers? Niet aan de orde! De kracht en expertise van twee wereldspelers elimineert voor u elk mogelijk ongemak!

Verdoken kosten? Simpelweg uitgesloten. De prijzen zijn inclusief kosten van inrichting, interieur, inventaris en meubilair!

Er zijn ook geen ... omslachtige administratieve beslommeringen met buitenlandse entiteiten. Zelfs de Franse boekhouder is inbegrepen in de prijs!

Geen onderhoudskosten of renovatiekosten gedurende het hele contract. De promotor neemt latere renovatiekosten voor eigen rekening (zowel voor het onroerend goed als voor de inventaris en het meubilair)

Omgeving+ info: De woeste schoonheid van de natuur, gekoppeld aan de het bourgondische comfort van een pittoresk Frans dorp: het is een gouden mix voor iedere vakantieganger. Voeg hieraan een uitgestrekte waaier aan faciliteiten/activiteiten toe op een prachtig terrein in het hart van het Franse merengebied: welkom in Wyndham Halcyon Retreat!

Met het hele gezin onbekommerd ravotten op het Franse platteland? Of spannende avonturen beleven in het Aqua Adventure Park? Of wat dacht u van een deugddoend partijtje golf op de 18-hole golfbaan? Mag het allemaal wat rustieker? Dan gaat u toch zorgeloos herbronnen in de kasteel-spa om nadien te genieten van de meest fijnzinnige Franse gastronomie in het restaurant naar uw keuze? Dit is onthaasting met vijf sterren.

Het zal u niet verbazen dat de vraag naar deze vorm van vakantiebeleving nog met de dag aanzwelt. Niet alleen als verblijf, maar ook als verhuurvastgoed liggen hier dus enorme opportuniteiten.

Belangrijk!! Dankzij de LMNP wetgeving (omtrent het verhuur van gemeubeld vastgoed) in Frankrijk, betaalt u als buitenlander geen btw op de aankoop van uw eigendom!

en last but not least:
10 jaar lang ontvangt u alvast een vast bruto huurrendement van 6 %. Wilt u na die tien jaar verder genieten van uw Frans investeringsvastgoed, inclusief uw jaarlijkse luxevakantie? Weet dan dat u sowieso vanaf het 11e jaar een minimum van 6% ontvangt. Dit kan uiteraard ook meer zijn.

Contacteer ons kantoor voor meer info!
Lees meer Verberg